Pisara pannunalunen virkkausohje

Selkeä ohje videoineen Pisara pannunalusen virkkaamiseen. Ohje on todella hyvä aloittelijalle, koska paksua hahtuvalankaa on helppo virkata. Lisäksi ohjevideolta näet jokaisen vaiheen erikseen.

LANKA

Mallissa on käytetty Finnlambin sivuilla myytävää hahtuvalankaa, joka on 100% lampaanvillaa. Juoksevuus: 100g = n. 80m. Paksuus: 285 tex x4. Menekki n. 40g.

PUIKOT JA MUUT TARVIKKEET

Virkkuukoukku nro 8, voi tehdä myös isommalla. Parsinneula tai pienempi virkkuukoukku tarvittaessa avuksi päättelyyn.

KOKO

Halkaisija: n. 18 cm kaksinkertaisella langalla, halutessaan n. 16 cm yksinkertaisella langalla. Koko vaihtelee hieman myös käytetyn langan ja virkkuukoukun koon mukaan. 

HUOM!

Ohje lähetetään sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ohje sisältää salatun linkin videoon YouTubessa. Pelkän ohjeen ostaessasi valitse toimitustavaksi sähköposti (0€)

Alv 0% (yritys ei ole arvonlisävelvollinen, koska toiminta pienimuotoista.) 

3,00 €

Logomerkki

Poimi mukaan myös nahkaiset logomerkit valmiisiin tuotteisiin kiinnitettäväksi. Logomerkki viimeistelee neuleen ja tuo siihen valmiin tuotteen tuntua. Muistutuksena vielä että tuotteiden valmistus ja jälleenmyynti tienausmielessä on kopioimista ja siten laitonta toimintaa - käytäthän brändimme merkkejä vain itsellesi ja lahjaksi valmistamiisi tuotteisiin. Alv 0% (yritys ei ole arvonlisävelvollinen, koska toiminta pienimuotoista.) Toimituskulut lisätään kassalla. 

1,95 €