TARINA TUOTTEIDEN TAKANA

Lammastilalla kasvaneina olemme päässeet tutustumaan suomalaisen lampaanvillan tuotantoketjun alkupäähän jo lapsesta saakka. Aloitimme hoitamalla lampaita yhdessä vanhempiemme kanssa ja myöhemmin pääsimme mukaan myös lampaiden kerintään. Lampaanvillan laatua tarkkaillaan jo ennen kerintää ja erityisesti kerinnän yhteydessä, jolloin villasta lajitellaan erikseen kehräämölle soveltuva hyvälaatuinen villa ja poistoon menevä hukkavilla.

Vanhempiemme tilalta langat menevät suomalaiselle Pirtin kehräämölle jatkojalostukseen. Tila on toiminut aina Pirtin lankojen ja muiden villatuotteiden jälleenmyyjänä pienessä mittakaavassa. Tuotteiden villasta voi siis osa olla kotitilamme lampailta peräisin, osa muilta suomalaisilta lammastiloilta.

Lankavuorien keskellä kasvaessa oppi nopeasti neulomaan pipot ja muut tarpeelliset villatuotteet itselleen. Tuotteemme ovatkin pääsääntöisesti syntyneet omasta tarpeestamme tehdä itsellemme sopivia ja oman tyylimme mukaisia tuotteita. Toivommekin että tuotteemme ilahduttaisivat myös muita meidän lisäksemme. 


Maaria

Vastaa yrityksen teknisestä osaamisesta ja huolehtii verkkosivujen toiminnasta. Tuotekuvaus ja kuvanmuokkaus.Asta

Visuaalisen ilmeen suunnittelu, kuvanmuokkaus, videoeditointi, tekstinkäsittely ja kuvitus.