LANGAT

HUOM! Langat poistuvat verkkokaupasta, joten valikoima on suppea

Hahtuvalanka on paksua ja pehmeää 100% suomalaisesta lampaanvillasta valmistettua lankaa. Siitä neulot/virkkaat nopeasti ja helposti asusteet ja sisustustuotteet.

Matto- ja makrameelanka on tiukkakierteistä ja paksua 100% suomalaisesta lampaanvillasta valmistettua lankaa. Vahvan kierteen ansiosta se kestää hyvin kulutusta.

  • Langat tulevat Pirtin kehräämöltä ja värjäys tapahtuu Lappajärven värjäämöllä. Luonnonvärisiä lankoja ei ole värjätty eli käsitelty kemiallisesti. Langoissa ei ole koinsuojausta. 
  • Langoissa luonnonväriset ovat pysyvä valikoima, värjättyjen värivalikoima vaihtelee.

Kaarna villahuivi neuleohje

Selkeä ohje Kaarna villahuivin neulomiseen. Huivi valmistuu nopealla neulojalla yhdessä illassa. Ohje helppo ja hyvä aloittelijalle siksikin, että paksua hahtuvalankaa on helppo ja nopea neuloa. Tarvittaessa voit katsoa apua neulonnan perussilmukoihin alla olevasta Tunturi villapipomme neuleohjevideosta. LANKA Mallissa on käytetty Finnlambin sivuilla myytävää hahtuvalankaa, joka on 100% lampaanvillaa. Juoksevuus: 100g = n. 80m. Paksuus: 285 tex x4. Menekki n. 150g. NEULETIHEYS Sileässä neuleessa: 11s/10cm ja 16krs/10cm. PUIKOT JA MUUT TARVIKKEET Puikot nro 6 tai käsialan mukaan, jotta saat oikean neuletiheyden. Pyöröpuikoissa pituus 60-80cm.  KOKO Unisex malli, yksi koko. Leveys venyttämättä: 24cm, korkeus venyttämättä: 25cm. HUOM! Voit ladata ohjeen alla olevasta LATAA -painikkeesta.

0,00 €

Saana villapipo neuleohje

Selkeä ohje Saana villapipon neulomiseen. Tämä pipo valmistuu kokeneella neulojalla yhdessä illassa. Ohje on hyvä myös aloittelijalle, koska paksua hahtuvalankaa on helppo ja nopea neuloa, lisäksi ohjetta tukee tekemämme video . LANKA Mallissa on käytetty Finnlambin sivuilla myytävää hahtuvalankaa, joka on 100% lampaanvillaa. Juoksevuus: 100g = n. 80m. Paksuus: 285 tex x4. Menekki n. 66g. NEULETIHEYS Sileässä neuleessa: 11s/10cm ja 16krs/10cm. PUIKOT JA MUUT TARVIKKEET Puikot nro 5 tai käsialan mukaan, jotta saat oikean neuletiheyden. Pyöröpuikoissa pituus 60cm. KOKO Unisex malli, yksi koko. Päänympärys venyttämättä: 44cm, korkeus venyttämättä: 20cm. HUOM! Ohje lähetetään sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Pelkän ohjeen ostaessasi valitse toimitustavaksi sähköposti (0€) Alv 0% (yritys ei ole arvonlisävelvollinen, koska toiminta pienimuotoista.) 

3,00 €

Pisara pannunalunen DIY-paketti

Tee-se-itse tarvikepaketti Pisara pannunalusen virkkaamiseen. Huom! Paketti ei sisällä virkkuukoukkua, poimi se tarvittaessa mukaan tilaukseen alta.  Paketti sisältää: Selkeä ohje videoineen. Ohje on todella hyvä aloittelijalle, koska paksua hahtuvalankaa on helppo virkata. Lisäksi ohjevideolta näet jokaisen vaiheen erikseen. 60g hahtuvalankaa, joka on 100% lampaanvillaa logomerkin Lisäksi tarvitset virkkuukoukun nro 8, käy myös nro 9. Valmiin pannunalusen koko Halkaisija: n. 18 cm kaksinkertaisella langalla. Koko vaihtelee hieman myös käytetyn langan ja virkkuukoukun koon mukaan.  Väri Mysteeripaketti, lähetämme sattumanvaraisen värin villavaraston tilanteen mukaan. Voit valita tuleeko pannunalusesta yksivärinen, kaksivärinen vai meleerattu (värisävy vaihtuu langassa liukuvasti). Halutessasi voit laittaa muutaman väritoiveen tilauksen lisätietoihin. Jos haluat juuri tietyllä/illä värisävyllä, voit tiedustella saatavuutta sähköpostitse ennen tilauksen tekemistä. Alv 0% (yritys ei ole arvonlisävelvollinen, koska toiminta pienimuotoista.)  

14,90 €

Pisara pannunalunen virkkausohje

Selkeä ohje videoineen Pisara pannunalusen virkkaamiseen. Ohje on todella hyvä aloittelijalle, koska paksua hahtuvalankaa on helppo virkata. Lisäksi ohjevideolta näet jokaisen vaiheen erikseen. LANKA Mallissa on käytetty Finnlambin sivuilla myytävää hahtuvalankaa, joka on 100% lampaanvillaa. Juoksevuus: 100g = n. 80m. Paksuus: 285 tex x4. Menekki n. 40g. PUIKOT JA MUUT TARVIKKEET Virkkuukoukku nro 8, voi tehdä myös isommalla. Parsinneula tai pienempi virkkuukoukku tarvittaessa avuksi päättelyyn. KOKO Halkaisija: n. 18 cm kaksinkertaisella langalla, halutessaan n. 16 cm yksinkertaisella langalla. Koko vaihtelee hieman myös käytetyn langan ja virkkuukoukun koon mukaan.  HUOM! Ohje lähetetään sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ohje sisältää salatun linkin videoon YouTubessa. Pelkän ohjeen ostaessasi valitse toimitustavaksi sähköposti (0€) Alv 0% (yritys ei ole arvonlisävelvollinen, koska toiminta pienimuotoista.)  

3,00 €

Lakeus villapipo neuleohje

Selkeä ohje Lakeus villapipon neulomiseen. Tämä pipo valmistuu kokeneella neulojalla yhdessä illassa. Ohje on hyvä myös aloittelijalle, koska paksua hahtuvalankaa on helppo ja nopea neuloa, lisäksi ohjetta tukee tekemämme video . LANKA Mallissa on käytetty Finnlambin sivuilla myytävää hahtuvalankaa, joka on 100% lampaanvillaa. Juoksevuus: 100g = n. 80m. Paksuus: 285 tex x4. Menekki n. 80g. NEULETIHEYS Sileässä neuleessa: 11s/10cm ja 16krs/10cm. PUIKOT JA MUUT TARVIKKEET Puikot kahta eri kokoa: nro 6 ja nro 5 tai käsialan mukaan, jotta saat oikean neuletiheyden. Pyöröpuikoissa pituus 60cm. KOKO Unisex malli, yksi koko. Päänympärys venyttämättä: 53cm, korkeus venyttämättä: 21cm. HUOM! Ohje lähetetään sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Pelkän ohjeen ostaessasi valitse toimitustavaksi sähköposti (0€) Alv 0% (yritys ei ole arvonlisävelvollinen, koska toiminta pienimuotoista.)  

3,00 €

Tunturi villapipo neuleohje

Selkeä ohje Tunturi villapipon neulomiseen. Tämä pipo valmistuu kokeneella neulojalla yhdessä illassa. Ohje on hyvä myös aloittelijalle, koska paksua hahtuvalankaa on helppo ja nopea neuloa, lisäksi ohjetta tukee tekemämme video . LANKA Mallissa on käytetty Finnlambin sivuilla myytävää hahtuvalankaa, joka on 100% lampaanvillaa. Juoksevuus: 100g = n. 80m. Paksuus: 285 tex x4. Menekki n. 90g. NEULETIHEYS 10s/10cm ja 16krs/10cm. PUIKOT JA MUUT TARVIKKEET Puikot 6mm tai käsialan mukaan, jotta saat oikean neuletiheyden. Pyöröpuikoissa pituus 40-60cm. KOKO Unisex malli, yksi koko. Päänympärys venyttämättä: 53cm, korkeus venyttämättä: 20cm. HUOM! Ohje lähetetään sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Pelkän ohjeen ostaessasi valitse toimitustavaksi sähköposti (0€) Alv 0% (yritys ei ole arvonlisävelvollinen, koska toiminta pienimuotoista.) 

3,00 €

    Logomerkki

    Poimi mukaan myös nahkaiset logomerkit valmiisiin tuotteisiin kiinnitettäväksi. Logomerkki viimeistelee neuleen ja tuo siihen valmiin tuotteen tuntua. Muistutuksena vielä että tuotteiden valmistus ja jälleenmyynti tienausmielessä on kopioimista ja siten laitonta toimintaa - käytäthän brändimme merkkejä vain itsellesi ja lahjaksi valmistamiisi tuotteisiin. Alv 0% (yritys ei ole arvonlisävelvollinen, koska toiminta pienimuotoista.) Toimituskulut lisätään kassalla. 

    1,95 €