LANGAT

Hahtuvalanka on paksua ja pehmeää 100% suomalaisesta lampaanvillasta valmistettua lankaa. Siitä neulot/virkkaat nopeasti ja helposti asusteet ja sisustustuotteet.

Matto- ja makrameelanka on tiukkakierteistä ja paksua 100% suomalaisesta lampaanvillasta valmistettua lankaa. Vahvan kierteen ansiosta se kestää hyvin kulutusta.

  • Langat tulevat Pirtin kehräämöltä ja värjäys tapahtuu Lappajärven värjäämöllä. Luonnonvärisiä lankoja ei ole värjätty eli käsitelty kemiallisesti. Langoissa ei ole koinsuojausta. 
  • Langoissa luonnonväriset ovat pysyvä valikoima, värjättyjen värivalikoima vaihtelee.

Pisara pannunalunen DIY-paketti

Tee-se-itse tarvikepaketti Pisara pannunalusen virkkaamiseen. Huom! Paketti ei sisällä virkkuukoukkua, poimi se tarvittaessa mukaan tilaukseen alta.  Paketti sisältää: Selkeä ohje videoineen. Ohje on todella hyvä aloittelijalle, koska paksua hahtuvalankaa on helppo virkata. Lisäksi ohjevideolta näet jokaisen vaiheen erikseen. 60g valitsemasi väristä hahtuvalankaa, joka on 100% lampaanvillaa logomerkin Lisäksi tarvitset virkkuukoukun nro 8, käy myös nro 9. Valmiin pannunalusen koko Halkaisija: n. 18 cm kaksinkertaisella langalla. Koko vaihtelee hieman myös käytetyn langan ja virkkuukoukun koon mukaan.  Väri Valitse haluamasi värit variaatioista. Värisävyt näet alta langoista. Jos variaatio ei anna haluamaasi väriyhdistelmää, kokeile vaihtaa värit toisin päin. Jos edelleenkään ei anna, silloin toinen väri on loppunut varastosta. Alv 0% (yritys ei ole arvonlisävelvollinen, koska toiminta pienimuotoista.)  

23,90 €

Pisara pannunalunen virkkausohje

Selkeä ohje videoineen Pisara pannunalusen virkkaamiseen. Ohje on todella hyvä aloittelijalle, koska paksua hahtuvalankaa on helppo virkata. Lisäksi ohjevideolta näet jokaisen vaiheen erikseen. LANKA Mallissa on käytetty Finnlambin sivuilla myytävää hahtuvalankaa, joka on 100% lampaanvillaa. Juoksevuus: 100g = n. 80m. Paksuus: 285 tex x4. Menekki n. 40g. PUIKOT JA MUUT TARVIKKEET Virkkuukoukku nro 8, voi tehdä myös isommalla. Parsinneula tai pienempi virkkuukoukku tarvittaessa avuksi päättelyyn. KOKO Halkaisija: n. 18 cm kaksinkertaisella langalla, halutessaan n. 16 cm yksinkertaisella langalla. Koko vaihtelee hieman myös käytetyn langan ja virkkuukoukun koon mukaan.  HUOM! Ohje lähetetään sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ohje sisältää salatun linkin videoon YouTubessa. Pelkän ohjeen ostaessasi valitse toimitustavaksi sähköposti (0€) Alv 0% (yritys ei ole arvonlisävelvollinen, koska toiminta pienimuotoista.)  

5,00 €

Lakeus villapipo neuleohje

Selkeä ohje Lakeus villapipon neulomiseen. Tämä pipo valmistuu kokeneella neulojalla yhdessä illassa. Ohje on hyvä myös aloittelijalle, koska paksua hahtuvalankaa on helppo ja nopea neuloa, lisäksi ohjetta tukee tekemämme video . LANKA Mallissa on käytetty Finnlambin sivuilla myytävää hahtuvalankaa, joka on 100% lampaanvillaa. Juoksevuus: 100g = n. 80m. Paksuus: 285 tex x4. Menekki n. 80g. NEULETIHEYS Sileässä neuleessa: 11s/10cm ja 16krs/10cm. PUIKOT JA MUUT TARVIKKEET Puikot kahta eri kokoa: nro 6 ja nro 5 tai käsialan mukaan, jotta saat oikean neuletiheyden. Pyöröpuikoissa pituus 60cm. KOKO Unisex malli, yksi koko. Päänympärys venyttämättä: 53cm, korkeus venyttämättä: 21cm. HUOM! Ohje lähetetään sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Pelkän ohjeen ostaessasi valitse toimitustavaksi sähköposti (0€) Alv 0% (yritys ei ole arvonlisävelvollinen, koska toiminta pienimuotoista.)  

5,00 €

Tunturi villapipo neuleohje

Selkeä ohje Tunturi villapipon neulomiseen. Tämä pipo valmistuu kokeneella neulojalla yhdessä illassa. Ohje on hyvä myös aloittelijalle, koska paksua hahtuvalankaa on helppo ja nopea neuloa, lisäksi ohjetta tukee tekemämme video . LANKA Mallissa on käytetty Finnlambin sivuilla myytävää hahtuvalankaa, joka on 100% lampaanvillaa. Juoksevuus: 100g = n. 80m. Paksuus: 285 tex x4. Menekki n. 90g. NEULETIHEYS Sileässä neuleessa: 10s/10cm ja 16krs/10cm. PUIKOT JA MUUT TARVIKKEET Puikot kahta eri kokoa: nro 6 ja nro 5 tai käsialan mukaan, jotta saat oikean neuletiheyden. Pyöröpuikoissa pituus 60cm. KOKO Unisex malli, yksi koko. Päänympärys venyttämättä: 53cm, korkeus venyttämättä: 20cm. HUOM! Ohje lähetetään sähköpostiisi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Pelkän ohjeen ostaessasi valitse toimitustavaksi sähköposti (0€) Alv 0% (yritys ei ole arvonlisävelvollinen, koska toiminta pienimuotoista.) 

5,00 €

    Logomerkki

    Poimi mukaan myös nahkaiset logomerkit valmiisiin tuotteisiin kiinnitettäväksi. Logomerkki viimeistelee neuleen ja tuo siihen valmiin tuotteen tuntua. Muistutuksena vielä että tuotteiden valmistus ja jälleenmyynti tienausmielessä on kopioimista ja siten laitonta toimintaa - käytäthän brändimme merkkejä vain itsellesi ja lahjaksi valmistamiisi tuotteisiin. Alv 0% (yritys ei ole arvonlisävelvollinen, koska toiminta pienimuotoista.) Toimituskulut lisätään kassalla. 

    1,95 €