Syksy saa nyt tulla!

10.08.2021

Pitkä kuuma kesä takana ja takaisin sorvin ääressä?

Oltiin molemmat lähes täysin lomalla ja reissun päällä koko kesä-heinäkuun ajan. Täytyy kyllä sanoa että nyt säät suosivat lomalaista, rusketus on tarttunut pintaan ja hiukset vaalentuneet enemmän kuin suomen kesässä yleensä ennättää.

Kesän kuumuuden jälkeen viileät sateiset ilmat ovatkin enemmän kuin tervetulleita, nyt jaksaa taas keskittyä paremmin töihin ja velvollisuuksiin.

rusketus on tarttunut pintaan ja hiukset vaalentuneet enemmän kuin suomen kesässä yleensä ennättää. 

Maaria siis reissasi pyörän selässä puolen Suomen verran. Vähän Oulun alapuolelta lähtö ja rannikon pikkuteitä etelään: Ylivieska-Kokkola-Vaasa-Pori-Tampere. Testireissu huomioiden pyöräreissulla oltiin kolme viikkoa ja matkaa kertyi noin 1100km. Vielä olisi loman viimeinen reissu tiedossa. Päivän varotusajalla ystävien kanssa Karhunkierros vaeltamaan.

Allekirjoittanut (Karoliina) sai pakettiautonsa sisustan reissua varten kuntoon ja auto tuli sopivasti ulos myös huoltamolta kesäkuun alkuvaiheessa. Matka kohti Etelää ja Helsinkiä saattoi alkaa. Kesä menikin nopeasti seikkaillessa eri puolilla Suomea, pääosin Uudellamaalla kavereiden luona, mutta myöskin Itä-Suomeen tutustuen ja luonnossa rauhoittuen.


Blogipohja kaverille

Ennen lomaa kuitenkin saatiin vielä valmiiksi yksi iso juttu, jota ei mitenkään voi jättää mainitsematta! Nimittäin ne jo aiemmissa julkaisuissa mainitut blogisivut meidän ystävälle! Versoja verannalla blogin perustajan Pauliinan kanssa käytiin monet keskustelut ja palaverit blogin väreistä ja muotoseikoista. Pitkä työ uuden ohjelman ja sivunvalmistuksen parissa kantoi viimein hedelmää, kun saatiin blogin rakenteet valmiiksi juuri kesän alkumetreillä. Blogiin siirrettiin myös avausvaiheessa muutama aiempi blogiteksti Pauliinan edeltävältä blogipohjalta, käyhän ihmeessä tutustumassa uusiin sivuihin ja laita kommenttia mitä tykkäät blogista! :)

Arkeen paluu ja uudet muutokset

Nyt syksyn myötä on tosiaan aika rauhoittua taas työtehtävien äärelle. On mukavaa luoda säännölliset rytmit ja työaikataulut arjen tueksi. Kesällä tulee ainakin minulla elettyä enimmäkseen kuin pellossa. Aamulla herätään silloin kun silmät aukeaa ja päivällä venytään rauhassa sinne minne jaksetaan. Loma on kyllä tehnyt hyvää ja oli todella tarpeen. Joitain isompia muutoksia on kuitenkin taas syksyn edessä luvassa.

Kesällä tulee ainakin minulla elettyä enimmäkseen kuin pellossa. Aamulla herätään silloin kun silmät aukeaa ja päivällä venytään rauhassa sinne minne jaksetaan.

Maaria lähtee syyskuussa opiskelemaan Rovaniemelle liiketaloutta. Edessä on siis aivan uudelle paikkakunnalle muutto ja uusi koulu. Iso elämänmuutos siis tulossa, mutta yrityksen pyörittämistä silti jatketaan, joskin ehkä vähän rauhallisempaa tahtia. Uusia ideoita on kyllä tullut jo vaikka kuinka, mutta saas nähdä mitä kaikkea ehtii toteuttaa. Opinnoista tulee varmasti olemaan paljon hyötyä oman yrityksen pyöritykseen ja sen perusteella oikeastaan ala on valikoitunutkin.

Minä jatkan toistaisesti asumista ja elämää reissuautoni kanssa. Keikkatöiden ohessa parantelen autoani (juuri nyt rakentelen uutta pöytähylly kokonaisuutta), kehittelen Finnlambin sivustoa ja tuotteita eteenpäin, sekä jatkan piirtämistä ja maalaamista. Tämän syksyn tavoitteena minulla onkin istua hieman enemmän suti kädessä, sillä maalausten suhteen puhaltelee myöskin uudet tuulet. Niistä siis kuulet varmasti lisää myöhemmin! :)

-Asta

Riippuilun iloa