Sarka villakauluri tilaustyönä

Kaulureita on valmiina varastossa vain muutamaa väriä. Jos haluat kaulurin jollain tietyllä värillä käy katsomassa vaihtoehdot langoista (myös kaupasta loppuunmyytyjä värejä saattaa löytyä ylijääminä) ja täytä tilauslomake. Otamme yhteyttä 2-3 arkipäivän kuluessa ja ilmoitamme toimitusajan ja saatavuuden. Tilaus valmistuu tavallisesti viikon sisällä, mutta kiireaikaan voi kestää pidempään.

HOX! Kauluri voidaan valmistaa myös yksivärisenä.

Tilauksen voi maksaa heti ostamalla tämän tuotteen ja kirjaamalla väritoiveet tilauksen lisätietoihin. Jos valitset värit jotka ovat loppuunmyydyt verkkokaupasta, kannattaa saatavuutta tiedustella tilauslomakkeen kautta.

Tuotekuvaus:

Hahtuvalangasta käsin neulottu Sarka villakauluri on lämmin asuste talveen takin alle. Ehdottomasti parasta kaulureissa on niiden helppous ja huolettomuus. Pää kaulurista, takki päälle ja matkaan! Ei huolta roikkuvista huivinpäistä tai kylmyydestä. Kauluri tuo lämpöä myös niskaan sekä selkään ja kaulus jää kauniisti näkyviin kaula-aukosta. 

Kaksivärisen patenttineuloksen ansiosta kauluri on käännettävä. Saat siis tyyliisi helposti pientä vaihtelua.

Materiaalit:

100% suomalainen lampaanvilla (Villa materiaalina)

Nahkainen logo metallisella kiinnikkeellä.

Koko:

Yksi koko, joka sopii kouluikäisestä aikuiseen. Mitat voivat hieman vaihdella, koska tuote tehdään käsityönä. Kaulan ympärys: 45cm Lapun leveys: 26cm  Korkeus: 26cm.

Alv 0% (yritys ei ole arvonlisävelvollinen, koska toiminta pienimuotoista.) Toimituskulut lisätään kassalla.

89,90 €